סטודנטים מתבטאים בסרטונים קצרצרים

December 17, 2017

Course: Business Communication

Rational:  To provide students with an opportunity to express ideas after class.

Task:   Following a in class discussion,students were asked to share their opinions speaking in a video  about which competencies they feel  are most important in the workplace. Each student submitted a video to the class Filpgrid which was seen by all other students.

How students reacted: Students are uncomfortable speaking in English in front of other students or in a video. They had to be encouraged to create and contribute to the Filpgrid. They watched each others video and provided constructive feedback. Though they  were certainly outside of their comfort zone every member of the class responded and they understand that this is an important tool in a communications course

פידבק שכתבה סטודנטית:

"סרטונים שבועיים שהועלו למודל גרמו לנו ליהנות וללמוד מילים חדשות, בשיטה החדשנית הזו של שימוש באינטרנט ובצילומים הצלחנו להעלות את הביטחון בשפה, השפה שכולנו ניאלץ להתמודד אתה בעולם העסקים הגדול, השפה הראשונה של העולם 'from now only English' (כפי שהבטיחה קרן). ... הקורס אנגלית עסקית נמצא ב top 3 של הקורסים שעברתי ברמת היעילות שלו ובעניין שהוא הכניס יחד עם משימות משותפות בקבוצות וחוויה לימודית מעניינת"

כלים:

חיפוש לפי מהלכי הוראה